Curățarea covoarelor cu umiditate scăzută în Louisville KY

Folosind o combinație de soluții de curățare netoxice și o varietate de tampoane de spălat din bumbac și microfibre, mașina de curățare a tampoanelor oscilante preia murdăria de pe suprafața covorului și, de asemenea, în adâncul grămezii de covor. Acțiunea de spălare a tamponului rotativ asupra mașinii slăbește murdăria și curăță fibrele covorului în toate direcțiile. Acest lucru vă asigură că covorul dvs. este frumos și curat până la capăt. Cea mai bună parte a acestui proces este că puteți vedea murdăria părăsind casa dvs., pe măsură ce ne schimbăm tampoanele de curățare!

Mai multe avantaje ale curățării covoarelor cu umiditate scăzută

După cum sugerează și numele, curățarea covorului folosind metoda de curățare cu umiditate redusă înseamnă că covorul dvs. se va usca mai repede. Aceasta înseamnă că este gata de utilizare în mai puțin timp decât metodele tradiționale de curățare a covoarelor. În casele care se confruntă cu scurgeri mai lichide, există mai puține șanse ca acele pete să revină sau să se „lase” la suprafață după curățare.

Există mulți dintre clienții noștri care au curățat covorul mai mult de o dată pe an și în lunile mai reci și nu vor să țină ușa crăpată, astfel încât furtunurile să poată intra. Curățarea covoarelor cu umiditate scăzută este o metodă minunată de curățare pentru întreținere. curatenie. Putem elimina o mulțime de încărcături de sol și putem menține casa închisă astfel încât să nu pătrundă aer rece în timpul iernii.

Tehnologie îmbunătățită

Curățarea covoarelor cu umiditate scăzută s-a schimbat drastic în bine în ultimii ani. A existat întotdeauna o cerere pentru aceasta, în special în facilitățile de înaltă securitate în care ușile nu pot fi menținute deschise pentru a permite furtunilor să intre. Astăzi, avem cea mai nouă tehnologie și soluții de curățare pentru curățarea covoarelor cu umiditate redusă. Dacă ați avut o experiență anterioară proastă cu această metodă, dar doriți beneficiile pe care le-am explicat mai sus. Ne asigurăm că veți avea o experiență excelentă cu compania noastră, deoarece am investit în pregătirea și educația adecvate pentru a obține rezultate superioare.

De ce sa alegi o mocheta?

Pe lângă faptul că mocheta ofera personalitate unei încăperi cu sutele de modele, tăieturi și culori, mocheta adaugă decorului folosind culoarea și modelele pentru care există literalmente mii de posibilități de a „îndeplini” afirmația de stil. Mocheta poate crea imaginea dorită în casa sau afacerea dumneavoastră.

Mocheta poate fi o bază neutră sau poate fi un punct focal cu culori vibrante și modele și texturi mai puternice, mai îndrăznețe.
Mocheta poate, de asemenea, contribui la economisirea energiei, deoarece ajută la izolarea mediului interior.

Mocheta izolează podelele, deoarece oferă o senzație psihologică de căldură. Mocheta acționează de fapt ca un filtru de aer pasiv, prinzând praful și particulele de polen și apoi îndepărtându-le din zona de respirație.

Pe lângă faptul că este practică, mocheta se simte bine, este moale și mai ușoară la picioare. De asemenea, mocheta oferă casei o senzație „mai moale”.
Mocheta este, pe langa altele, ideală pentru faptul că reduce zgomotul.

Mocheta este utilă pentru a amortiza pașii, pentru a reduce alunecările și căderile și pentru a minimiza rănile atunci când apar căderi.

Tot mocheta oferă protecție de siguranță pentru întreaga familie, dar mai ales pentru copii mici și persoanele în vârstă.
Firma noastra va poate oferi servicii de calitate si îndrumare in ceea ce priveste mocheta dumneavoastră.

Vezi portofoliu: https://www.carpet-solutions-more.ro/portofoliu-galerie/

Vezi articol: https://www.cleanlink.com/news/article/10-Benefits-of-Carpet–17047?fbclid=IwAR1ZdA5V–8W3TO-SG2pXWPcLUkRbQbRooYVCFbEB0dpWW4IVSkZ7offshw#:~:text=Carpet%20insulates%20floors%20as%20it%20provides%20a%20psychological%20feeling%20of%20warmth.&text=Carpet%20feels%20good%2C%20soft%2C%20and,padding%20further%20enhance%20this%20ability

mocheta, mochete