Project Description

Mocheta sau covor?

Starea in care se afla mocheta prezinta un impact semnificativ asupra modului în care este percepută unitatea dumneavoastra comercială. Indiferent cât de curată și actualizată este clădirea dvs., oamenii vor observa și se vor plânge dacă mocheta este murdară, pătată și uzată.

Spre deosebire de case, facilitățile comerciale nu pot folosi tactici pe termen scurt, cum ar fi mutarea unei mese sau a unei canapele peste locurile murdare de pe mochete. Deoarece locurile comerciale sunt zone cu trafic intens, este necesară curățarea și întreținerea regulată pentru a menține mocheta în stare excelentă. Este recomandat să angajați o companie specializată pentru a va curăța mocheta într-un mod profesional.

O mocheta comercială este mare și greu de curățat de o persoană neexperimentata care nu dispune de instrumentele necesare. Pentru a elimina în mod eficient toată murdăria, petele, bacteriile și alergenii încorporați adânc în fibrele de mochetă, aveți nevoie de instrumente specializate care vă pot restabili fără cusur mocheta la starea inițială. O mochetă mare poate fi curățată corespunzător numai cu ajutorul instrumentelor profesionale de curățare pentru mochete; un produs de curățat DIY nu ar fi eficient în această privință.

De aceea, pentru mocheta voastră rezidențială va recomandam serviciile noastre profesionale.

Vezi :PORTOFOLIU REZIDENTIAL
            PORTOFOLIU HOTELURI
            PORTOFOLIU SPATII PUBLICE
            PORTOFOLIU BIROURI

Vezi articol: https://www.kenbertscleaningservices.com/hiring-professional-carpet-cleaning-service/?fbclid=IwAR1q1rKaTugPk-DxyvjguNcbxQj3aXMrYJgHYuEv7ZRKdEn_7AveA1UyE1s

mocheta, mochete, mochetă